Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Beste lezer,

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Sinterklaas is terug naar Spanje en de winkels liggen nu vol met glanzende kerstversieringen. Via de media horen wij dagelijks hoe slecht het met onze economie gesteld is, vrijwel iedereen kent iemand in zijn omgeving die geen werk meer heeft, maar de drukte in de winkels geeft soms het gevoel dat het allemaal best meevalt. Deze laatste maand van het jaar nodigt altijd weer om terug te kijken, en als ik dat doe, kan ik alleen maar concluderen dat 2012 een goed jaar voor me is geweest. De boekenbranche heeft het zwaar, maar u hoort mij niet mopperen. Zowel de verkoop als de uitleen lieten vooruitgang zien. Dat stemt me dankbaar en hoopvol voor het jaar 2013.

Website
Veel lezers hebben de weg naar mijn nieuwe website gevonden. Regelmatig krijg ik vragen over mijn boeken of reacties op de columns die ik schrijf. Mijn column met de titel 'Heel erg christelijk' bleek veel los te maken. Maandelijks probeer ik er iets nieuws op te zetten, soms luchtig van toon, een andere keer wat serieuzer. Als u wilt reageren, bent u van harte welkom via de link contact of per mail: greetjevdberg@gmail.com

Twitter en Facebook
De tijden zijn veranderd. Nog maar een paar jaar geleden hield ik mij alleen bezig met het schrijven van boeken. Tegenwoordig wordt er van een schrijver meer verwacht. Via het linkje rechts boven op mijn website kunt u zich aanmelden om mij via Twitter en Facebook te volgen of 'vrienden' worden.

De schrijver en zijn vrouw
In mijn vorige nieuwsbrief meldde ik dat mijn nieuwste roman - De schrijver en zijn vrouw - zou verschijnen. Die ligt inmiddels al een tijdje in de winkel. Ik heb er veel positieve reacties op gekregen, zowel op de titel als op de inhoud. Mocht u nog een kerstcadeau zoeken, dan kunt u dit boek ook via mijn website bestellen. Samen met Boekhandel Marsman in Emmeloord zorg ik dan dat het zo snel mogelijk geleverd wordt. Als u een persoonlijk woord en/of handtekening in het boek wenst, kunt u dat aangeven via De schrijver en zijn vrouw bestellen

Golfbrekers
Mijn nieuwste roman Golfbrekers is het vervolg op Schitterblauwe zeepbellen en verschijnt in februari 2013. Van veel lezers hoorde ik dat ze erg benieuwd waren hoe verder zou gaan met Nelleke Dalemans en haar kinderen. Er werd voorzichtig gespeculeerd dat het misschien toch weer goed zou komen met haar ex-man. Dit blijft tot de datum van verschijning uiteraard een zorgvuldig bewaard geheim. U kunt het nu alvast reserveren via mijn website, dan krijgt u het zo snel mogelijk na verschijning thuis gestuurd. Doet u dat vr februari 2013, dan hoeven er geen portokosten betaald te worden. De link voor het bestellen van Golfbrekers staat vanaf half januari op mijn website. Tot die tijd kunt u via de link contact aangeven dat u op de reserveringslijst wilt komen. Ook een verzoek om een persoonlijke boodschap met handtekening voorin kunt u hier melden.

Workshop
Aan het begin van 2012 heb ik in de Flevomeer bibliotheek in Emmeloord mijn eerste Workshop Schrijven gegeven. Voor mijn cursisten was het die eerste keer heel spannend, maar voor mij niet minder. Het waren intensieve middagen waarin hard werd gewerkt, maar ook veel gelachen. Tijdens de evaluatie kwam naar voren dat iedereen veel plezier aan het schrijven had beleefd. Ook waren er een paar kleine verbeterpunten die ik me ter harte heb genomen. Mijn nieuwe Workshop Schrijven wordt daarom nog leuker en leerzamer, wederom onder het genot van koffie en thee en onvervalste 'Schrijverseitjes'. Mijn nieuwe Workshop Schrijven wordt in 2013 gehouden op 12 en 26 februari en 12 en 26 maart van 14.30 uur - 16.30 uur in de bibliotheek aan het Harmen Visserplein 5 te Emmeloord. De kosten bedragen 65,00. Leden van de bibliotheek krijgen 5,00 korting. Hebt u belangstelling? U kunt zich deze link alvast inschrijven. Wilt u meer weten? Dat kan via greetjevdberg@gmail.com

Voor nu wens ik u fijne, gezegende kerstdagen en een gezond, inspirerend en hoopvol 2013!

Hartelijke groet,

Greetje van den Berg


Overzicht nieuwsbrieven
» nieuwsbrief-greetjevandenberg-juli-2015
» nieuwsbrief-9-greetjevandenberg-november-2014
» nieuwsbrief-8-greetjevandenberg-juli-2014
» nieuwsbrief-7-greetjevandenberg-december-2013
» nieuwsbrief-6-greetjevandenberg-september-2013
» nieuwsbrief-5-greetjevandenberg-juni-2013
» nieuwsbrief-4-greetjevandenberg-maart-2013
» nieuwsbrief-3-greetjevandenberg-december-2012

Nieuwste boek!
Nazomeren
Nazomeren
Lees verder over Nazomeren »
Nieuws
Lezing 12 maart 2024
12 maart 2024 - 20:00 uur tot 22:00 uur
Locatie: De Bosfluiter Amazonestraat 46 in Luttelgeest

Lezing bij Vrouwenvereniging ZijActief in Luttelgeest

Lezing 21 maart 2024
21 maart 2024 - 19:00 uur tot 21:15 uur
Locatie: Flevomeer Bibliotheek De Rede 80 in Dronten

Lezing in de FlevoMeer Bibliotheek in Dronten
Inloop vanaf 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur

Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, ook telefonisch bereikbaar op 088-008 07 40.

Mimosastraat 5
27 maart 2024
Locatie: De plaatselijke boekhandel en via internet

Op 27 maart a.s. verschijnt Mimosastraat 5, waarin Jolein met bepaalde verwachtingen een huis in het centrum van Emmeloord koopt en het niet helemaal loopt zoals ze had verwacht.