Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Nachtgedachten

Nachtgedachten

Jaar uitgave
2010

ISBN
9789059773769

Serietitel
VCL

Na het overlijden van zijn moeder wil Yannick Bergman het verleden achter zich laten. Dat doet hij op een nogal rigoureuze manier: hij verbreekt het contact met zijn familie. Hij trouwt met Lia en neemt zich voor lang en gelukkig met haar te leven.

Dan ontmoet hij Coby. Ze is jong, maar heeft al een wereld van ellende achter de rug. In haar herkent hij zichzelf en hij werpt zich op als haar beschermer. De problemen die Lia met Coby heeft, doet hij af als jaloezie. Steeds meer dringt Coby hun leven binnen en uiteindelijk besluit Lia het veld te ruimen. Het duurt lang voordat Yannick ontdekt wie deze jonge vrouw werkelijk is. De vraag is of het niet té lang heeft geduurd.

Nieuwste boek!
Een nieuwe naam
Een nieuwe naam
Lees verder over Een nieuwe naam »
Nieuws
KINDLIEF
09 september 2021
Locatie: O.a. bij de lokale boekhandel

‘Is het een jongetje of een meisje?’ Dat is vrijwel altijd de eerste vraag die na de geboorte van een kind aan de ouders wordt gesteld. Wat gebeurt er als je daarop het antwoord schuldig moet blijven omdat het geslacht niet duidelijk is? 

In ‘Kindlief’ krijgen Tim en Aletta die boodschap als Noa, hun eerste kind, net ter wereld is gekomen. Vanaf dat moment staat de wereld op zijn kop. Noa is verder goed gezond en ze houden van hun kind, maar hoe gaat het verder? Is er een manier om te voorkomen dat Noa in de toekomst wordt gepest? Het blijft hen bezighouden, ook als Noa opgroeit en zo zijn eigen manieren vindt.

Kindlief verschijnt op 7 september a.s. bij Zomer & Keuning Romanserie