Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Letters in het zand

Letters in het zand

Jaar uitgave
2015

ISBN
9789401904179

Serietitel
Z&K Romanserie

Na het plotselinge overlijden van haar man ontdekt Andrea dat ze tot haar nek in de financiële problemen zit. Ze probeert te redden wat er te redden valt, maar moet wel hun huis verkopen om een deel van de schulden af te lossen.  Andrea verhuist naar een eenvoudige flat. Ze kan het al gauw goed vinden met haar nieuwe buurvrouw Bregje Cremers, een pittige 85-jarige dame. Net als Andrea het gevoel heeft dat ze haar leven weer op orde heeft, blijkt Bregje ernstig ziek te zijn. Andrea neemt als vanzelfsprekend de zorgtaak op zich. Haar buurman Wessel toont meer dan gewone belangstelling voor Andrea. Is ze daar wel klaar voor?

Reacties van lezers:


Een warm, menselijk verhaal, Greetje van den Berg weet de karakters mooi uit te diepen, een boek, dat je niet met rust laat voor het uit is!
Deze familieroman is heerlijk om te lezen en zeker niet voorspelbaar, vanwege de vele gebeurtenissen in dit gezin.
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een boek uit de romanserie heb gelezen, deze is mij goed bevallen.
Letters in het zand is niet zomaar een boek, het is een roman die de lezer aan het denken kan zetten, een krachtig geschreven verhaal met veel diepgang.

Nieuwste boek!
Een nieuwe naam
Een nieuwe naam
Lees verder over Een nieuwe naam »
Nieuws
KINDLIEF
09 september 2021
Locatie: O.a. bij de lokale boekhandel

‘Is het een jongetje of een meisje?’ Dat is vrijwel altijd de eerste vraag die na de geboorte van een kind aan de ouders wordt gesteld. Wat gebeurt er als je daarop het antwoord schuldig moet blijven omdat het geslacht niet duidelijk is? 

In ‘Kindlief’ krijgen Tim en Aletta die boodschap als Noa, hun eerste kind, net ter wereld is gekomen. Vanaf dat moment staat de wereld op zijn kop. Noa is verder goed gezond en ze houden van hun kind, maar hoe gaat het verder? Is er een manier om te voorkomen dat Noa in de toekomst wordt gepest? Het blijft hen bezighouden, ook als Noa opgroeit en zo zijn eigen manieren vindt.

Kindlief verschijnt op 7 september a.s. bij Zomer & Keuning Romanserie