Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Golfbrekers

Golfbrekers

Jaar uitgave
2013

ISBN
9789059778702

Serietitel
Spiegelserie

Nelleke Dalemans keert na het mislukken van haar huwelijk, en nadat er een einde is gekomen aan de vernederingen die zij in een nieuwe relatie heeft moeten ondergaan, berooid terug naar haar oude woonplaats. Hier hoopt ze haar leven weer op te pakken en het contact met haar dochtertjes te herstellen. Maar Lex, de vader van haar kinderen, steekt daar een stokje voor door te eisen dat Nelleke eerst aan haar problemen werkt. 

Op een landgoed komt ze - mede door deskundige hulp -  langzaam de gebeurtenissen van de afgelopen tijd te boven, maar is dat genoeg om haar dochtertjes het vertrouwen in hun moeder terug te geven?

Ondertussen heeft Clara, de moeder van Nelleke, heel andere dingen aan haar hoofd. De oudere broer van haar overleden man heeft jarenlang in Canada gewoond en keert als weduwnaar terug naar Nederland. Clara wil niets van hem weten, maar zwager Henk geeft het niet zomaar op en mét hem komen veel oude, pijnlijke herinneringen boven.

 

Zelfstandig te lezen vervolg op Schitterblauwe zeepbellen.

Nieuwste boek!
Een nieuwe naam
Een nieuwe naam
Lees verder over Een nieuwe naam »
Nieuws
Een nieuwe naam verschijnt op 23 maart a.s.
23 maart 2021
Locatie: Uw lokale boekhandel en via internet

In het grote gezin van Ruud en Gemma Linde is geen dag hetzelfde. Zeker nu hun kinderen groter worden, krijgen ze te maken met vraagstukken waar ze nooit eerder voor stonden.
Het is niet makkelijk om je kinderen hun eigen keuzes te laten maken als je daar zelf geen goed gevoel over hebt.
Een boek over loslaten en over liefde, want wat is ware liefde? En hoe volg je je hart?