Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Glanzend vernis

Glanzend vernis

Jaar uitgave
2010

ISBN
9789059774612

Serietitel
Spiegelserie


In een nieuwbouwwijk, in de Maretakstraat, wonen de families Meijerink en Kolthoorn. De vriendschap tussen Annabel Meijerink en Zita Kolthoorn bestaat al sinds de schoolbanken. Hun mannen zijn bevriend geraakt, hun kinderen trekken met elkaar op. Het is vanzelfsprekend dat ze de feestdagen samen vieren en ze gaan met z’n allen op vakantie. Ogenschijnlijk vormen ze een puzzel met stukjes die prachtig in elkaar passen.

Dan blijkt Tirza, de dochter van Zita, aan anorexia te lijden. De vragen en problemen die dat met zich meebrengt, lijken het vernis van het mooie plaatje aan te tasten. Of was dat plaatje misschien al veel langer niet wat het leek?

Nieuwste boek!
Een nieuwe naam
Een nieuwe naam
Lees verder over Een nieuwe naam »
Nieuws
KINDLIEF
09 september 2021
Locatie: O.a. bij de lokale boekhandel

‘Is het een jongetje of een meisje?’ Dat is vrijwel altijd de eerste vraag die na de geboorte van een kind aan de ouders wordt gesteld. Wat gebeurt er als je daarop het antwoord schuldig moet blijven omdat het geslacht niet duidelijk is? 

In ‘Kindlief’ krijgen Tim en Aletta die boodschap als Noa, hun eerste kind, net ter wereld is gekomen. Vanaf dat moment staat de wereld op zijn kop. Noa is verder goed gezond en ze houden van hun kind, maar hoe gaat het verder? Is er een manier om te voorkomen dat Noa in de toekomst wordt gepest? Het blijft hen bezighouden, ook als Noa opgroeit en zo zijn eigen manieren vindt.

Kindlief verschijnt op 7 september a.s. bij Zomer & Keuning Romanserie