Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Een nieuwe naam

Een nieuwe naam

Jaar uitgave
2021

ISBN
9789020540536

Serietitel
Z&K Romanserie

In het grote gezin van Ruud en Gemma Linde is geen dag hetzelfde. Zeker nu hun kinderen groter worden, krijgen ze te maken met vraagstsukken waar ze nooit eerder voor stonden. Zo is er Celina, die een zoontje heeft gekregen, Kaj, en geen contact heeft met de vader. Als deze Leander toch weer toenadering zoekt, zijn ze daar niet onverdeeld blij mee. Zoon Thomas is in New York maar mist thuis en voelt niet meer voor zijn vriendin wat hij voelde toen ze samen vertrokken. Ruud en Gemma dreigen van elkaar weg te drijven omdat ze zo worden opgeslokt door hun eigen beslommeringen. De vraag die ze zich allemaal moeten stellen: wat is ware liefde? En hoe volg je je hart?

Nieuwste boek!
Een nieuwe naam
Een nieuwe naam
Lees verder over Een nieuwe naam »
Nieuws
KINDLIEF
09 september 2021
Locatie: O.a. bij de lokale boekhandel

‘Is het een jongetje of een meisje?’ Dat is vrijwel altijd de eerste vraag die na de geboorte van een kind aan de ouders wordt gesteld. Wat gebeurt er als je daarop het antwoord schuldig moet blijven omdat het geslacht niet duidelijk is? 

In ‘Kindlief’ krijgen Tim en Aletta die boodschap als Noa, hun eerste kind, net ter wereld is gekomen. Vanaf dat moment staat de wereld op zijn kop. Noa is verder goed gezond en ze houden van hun kind, maar hoe gaat het verder? Is er een manier om te voorkomen dat Noa in de toekomst wordt gepest? Het blijft hen bezighouden, ook als Noa opgroeit en zo zijn eigen manieren vindt.

Kindlief verschijnt op 7 september a.s. bij Zomer & Keuning Romanserie