Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Voetstappen

Voetstappen

Jaar uitgave
1992

ISBN
9021005220

Serietitel
Spiegelserie

Hoewel Merel haar vader op z'n sterfbed heeft gezegd dat ze hem heeft vergeven, koestert ze in haar hart nog steeds een wrok tegen hem.

De jaren dat ze zijn voetstappen de trap op hoorde komen in de richting van haar kamer blijven haar achtervolgen. Met niemand durft ze hierover te praten. Enkele dagen voor haar huwelijk neemt ze de ingrijpende beslissing te breken met Frans, haar verloofde.

Ze trekt naar Amsterdam om daar een nieuw leven op te bouwen. Juist in deze stad vindt een gebeurtenis plaats, waardoor ze eindelijk de hulp krijgt die ze zo nodig heeft
Nieuwste boek!
Alleen
Alleen
Lees verder over Alleen »
Nieuws
ALLEEN
28 maart 2022
Locatie: O.a. bij de lokale boekhandel

Ze lijkt zo aardig, zo behulpzaam en liefdevol, maar is ze wel echt zo?

Gerben Zomerman is eigenaar van een florerende bouwmarkt. Wanneer zijn vrouw bij een ongeval om het leven komt, staat hij plotseling alleen voor de opvoeding van hun tweeling. Medewerkster Heleen werpt zich op als steun en toeverlaat.
Ongemerkt neemt ze steeds meer de leiding in zijn winkel over en ze probeert Gerben en zijn familie uit elkaar te drijven.
Heleen dringt aan op een vaste relatie en zet hem steeds meer onder druk. Gerben twijfelt of hij zo wel verder wil, maar de vraag is of er nog weleen uitweg is.

Alleen is onderdeel van de tweeluik Duet van het zwijgen.
In november verschijnt het tweede deel.