Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Stil vuur

Stil vuur

Jaar uitgave
2019

ISBN
9789401914987

Serietitel
Z&K romanserie

Maria is een onaangename, bittere vrouw die het leven van haar overleden man en haar twee dochters niet makkelijk heeft gemaakt. Ook de kleinkinderen hebben geen leuke oma aan haar gehad. Maria is vaak sombert, ze houdt iedereen op afstand en praat niet graag over vroeger. Kleindochter Amanda trekt zich hier niets van aan en gaat vaak bij haar oma op bezoek. Zij is als enige in staat om door de harde buitenkant van Maria heen te kijken en ze probeert met haar over het verleden te praten. Wanneer Amanda zwanger wordt van haar eerste kindje, kan ze niet wachten om het grote nieuws met Maria te delen. Maar zij reageert heel anders dan Amanda had verwacht.

Nieuwste boek!
Stil vuur
Stil vuur
Lees verder over Stil vuur »
Nieuws
Workshop op Urk
11 april 2019 - 19:30 uur tot 22:00 uur
Locatie: Bibliotheek Urk

In navolging van de Kunstprijs, die iedere drie jaar wordt gehouden, komt er nu een Urker Verhalenprijs. De gemeente Urk geeft een financiële bijdrage om dit mogelijk te maken. Dit verhaal moet in het Urkers worden ingeleverd.
Aan dat Urkers waag ik me niet, maar wel is het mogelijk om ter voorbereiding twee workshops Creatief schrijven bij me te volgen.
Daarin komen zowel het creatieve als het technische aspect van het schrijven aan bod.
Deze avonden worden op donderdag 11 en 25 april a.s. gehouden. Kosten: € 5.00 per workshop. De aanvang is 19:30 uur op beide avonden.