Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Schitterblauwe zeepbellen

Schitterblauwe zeepbellen

Jaar uitgave
2012

ISBN
9789059776357

Serietitel
Spiegelserie

Aan het geluk van Nelleke komt abrupt een einde als haar man Lex vertelt dat hij verliefd is op een andere vrouw en haar wil verlaten. Ze wordt overspoeld door verdriet en ongeloof, en later voelt ze zich woedend en verbitterd. Nelleke weet niet wat ze moet doen. De nieuwe vlam van Lex confronteren, het uitschreeuwen van woede, proberen hem bij de kinderen vandaan te houden - het helpt allemaal niets. Al helemaal niet omdat haar schoonouders, die in het begin aangeven dat ze Nellekes kant kiezen, uiteindelijk toch contact zoeken met hun zoon. Er komt weer een sprankje hoop als ze via een datingsite in contact komt met Steven, een charmante en welgestelde man. Hij pakt haar helemaal in en veel sneller dan verwacht is ze over Lex heen. Maar is Steven wel wie zij denkt dat hij is?

Schitterblauwe zeepbellen gaat over een situatie die voor veel mensen herkenbaar zal zijn: de pijn en woede na een scheiding, en hoe die veel te vaak over de hoofden van kleine kinderen heen wordt uitgevochten.


Nelleke, de hoofdpersoon, groeit in dit boek in al haar onmacht toe naar een beslissing die dramatische gevolgen zal hebben voor haar en haar kinderen.  


Halverwege dit boek wist ik dat tweehonderd bladzijden niet toereikend zouden zijn voor dit verhaal. Daarom heb ik voor een vervolg gekozen en daar heb ik inmiddels de eerste opzet van afgerond.

Nieuwste boek!
Deense zomer
Deense zomer
Lees verder over Deense zomer »
Nieuws
Deense zomer
29 maart 2023
Locatie: Bij de boekhandel

Deense zomer is nu overal verkrijgbaar. Deze roman is het eerste deel van de tweeluik Twee zeeën.

Meer over de inhoud vind u elders op de website.