Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Lange schaduwen

Lange schaduwen

Jaar uitgave
1998

ISBN
9021091313

Serietitel
Spiegelserie

Willem en Henri?tte Ballast vormen met hun vier kinderen een doorsnee-gezin tot de dag komt dat Willem betrapt wordt op het verduisteren van geld van zijn baas.

Hun leven verandert ingrijpend. Willem is zijn baan kwijt, ze moeten verhuizen, financieel wordt alles onzeker. Van een gelukkig huwelijk is geen sprake meer; vrienden blijken geen vrienden te zijn. Hun band met de kerk verdwijnt.
Ze worden het middelpunt van roddel. Henri?tte valt ten prooi aan schaamte, bitterheid en wanhoop; ze beseft dat het zo op een scheiding zal uitlopen.

Als een schaduw lijkt het verleden hen te achtervolgen, en niemand heeft in de gaten hoe ze hunkeren naar een toegestoken hand.

Of kijken ze soms niet goed?
Nieuwste boek!
Alleen
Alleen
Lees verder over Alleen »
Nieuws
ALLEEN
28 maart 2022
Locatie: O.a. bij de lokale boekhandel

Ze lijkt zo aardig, zo behulpzaam en liefdevol, maar is ze wel echt zo?

Gerben Zomerman is eigenaar van een florerende bouwmarkt. Wanneer zijn vrouw bij een ongeval om het leven komt, staat hij plotseling alleen voor de opvoeding van hun tweeling. Medewerkster Heleen werpt zich op als steun en toeverlaat.
Ongemerkt neemt ze steeds meer de leiding in zijn winkel over en ze probeert Gerben en zijn familie uit elkaar te drijven.
Heleen dringt aan op een vaste relatie en zet hem steeds meer onder druk. Gerben twijfelt of hij zo wel verder wil, maar de vraag is of er nog weleen uitweg is.

Alleen is onderdeel van de tweeluik Duet van het zwijgen.
In november verschijnt het tweede deel.