Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Haar eigen keuze

Haar eigen keuze

Jaar uitgave
0

ISBN
9020522965

Serietitel
West-Friesland

Hanneke de Keijzer is al ruim negen jaar getrouwd met Joost en ze hebben een zoon en twee dochters.

Joost is leraar en heeft een nieuwe lerares aangenomen waar hij zich enorm tot aangetrokken voelt. Zelfs tijdens een romantisch weekend met Hanneke kan hij de lerares, Marleen, niet uit zijn gedachten zetten. Hanneke wordt door iedereen gewaarschuwd, ze confronteert Joost er zelfs mee en ondanks zijn hardnekkig ontkennen ontdekt Hanneke de waarheid. Als Hanneke in het ziekenhuis moet worden opgenomen om een knobbeltje in haar borst te laten verwijderen, eist ze van Joost dat hij weg is als ze terug komt. Er breekt een moeilijke tijd aan voor haar en de kinderen. Tijdens de paardrijlessen van haar kinderen maakt Hanneke nieuwe vrienden. Veel steun krijgt ze van de instructeur Michel. Langzaam groeien ze naar elkaar toe.

Dan komt het moment dat Hanneke voor de keuze staat om met Michel naar een ander deel van het land te trekken. Het valt haar moeilijk, maar welke keuze ze ook maakt, deze keer zal het haar eigen keuze zijn?

Nieuwste boek!
Nazomeren
Nazomeren
Lees verder over Nazomeren »
Nieuws
Lezing 12 maart 2024
12 maart 2024 - 20:00 uur tot 22:00 uur
Locatie: De Bosfluiter Amazonestraat 46 in Luttelgeest

Lezing bij Vrouwenvereniging ZijActief in Luttelgeest

Lezing 21 maart 2024
21 maart 2024 - 19:00 uur tot 21:15 uur
Locatie: Flevomeer Bibliotheek De Rede 80 in Dronten

Lezing in de FlevoMeer Bibliotheek in Dronten
Inloop vanaf 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur

Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, ook telefonisch bereikbaar op 088-008 07 40.

Mimosastraat 5
27 maart 2024
Locatie: De plaatselijke boekhandel en via internet

Op 27 maart a.s. verschijnt Mimosastraat 5, waarin Jolein met bepaalde verwachtingen een huis in het centrum van Emmeloord koopt en het niet helemaal loopt zoals ze had verwacht.