Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Haar eigen keuze

Haar eigen keuze

Jaar uitgave
1995

ISBN
9020522965

Serietitel

Hanneke de Keijzer is al ruim negen jaar getrouwd met Joost en ze hebben een zoon en twee dochters.

Joost is leraar en heeft een nieuwe lerares aangenomen waar hij zich enorm tot aangetrokken voelt. Zelfs tijdens een romantisch weekend met Hanneke kan hij de lerares, Marleen, niet uit zijn gedachten zetten. Hanneke wordt door iedereen gewaarschuwd, ze confronteert Joost er zelfs mee en ondanks zijn hardnekkig ontkennen ontdekt Hanneke de waarheid. Als Hanneke in het ziekenhuis moet worden opgenomen om een knobbeltje in haar borst te laten verwijderen, eist ze van Joost dat hij weg is als ze terug komt. Er breekt een moeilijke tijd aan voor haar en de kinderen. Tijdens de paardrijlessen van haar kinderen maakt Hanneke nieuwe vrienden. Veel steun krijgt ze van de instructeur Michel. Langzaam groeien ze naar elkaar toe.

Dan komt het moment dat Hanneke voor de keuze staat om met Michel naar een ander deel van het land te trekken. Het valt haar moeilijk, maar welke keuze ze ook maakt, deze keer zal het haar eigen keuze zijn?
Nieuwste boek!
Een nieuwe naam
Een nieuwe naam
Lees verder over Een nieuwe naam »
Nieuws
KINDLIEF
09 september 2021
Locatie: O.a. bij de lokale boekhandel

‘Is het een jongetje of een meisje?’ Dat is vrijwel altijd de eerste vraag die na de geboorte van een kind aan de ouders wordt gesteld. Wat gebeurt er als je daarop het antwoord schuldig moet blijven omdat het geslacht niet duidelijk is? 

In ‘Kindlief’ krijgen Tim en Aletta die boodschap als Noa, hun eerste kind, net ter wereld is gekomen. Vanaf dat moment staat de wereld op zijn kop. Noa is verder goed gezond en ze houden van hun kind, maar hoe gaat het verder? Is er een manier om te voorkomen dat Noa in de toekomst wordt gepest? Het blijft hen bezighouden, ook als Noa opgroeit en zo zijn eigen manieren vindt.

Kindlief verschijnt op 7 september a.s. bij Zomer & Keuning Romanserie