Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Haar eigen keuze

Haar eigen keuze

Jaar uitgave
1995

ISBN
9020522965

Serietitel

Hanneke de Keijzer is al ruim negen jaar getrouwd met Joost en ze hebben een zoon en twee dochters.

Joost is leraar en heeft een nieuwe lerares aangenomen waar hij zich enorm tot aangetrokken voelt. Zelfs tijdens een romantisch weekend met Hanneke kan hij de lerares, Marleen, niet uit zijn gedachten zetten. Hanneke wordt door iedereen gewaarschuwd, ze confronteert Joost er zelfs mee en ondanks zijn hardnekkig ontkennen ontdekt Hanneke de waarheid. Als Hanneke in het ziekenhuis moet worden opgenomen om een knobbeltje in haar borst te laten verwijderen, eist ze van Joost dat hij weg is als ze terug komt. Er breekt een moeilijke tijd aan voor haar en de kinderen. Tijdens de paardrijlessen van haar kinderen maakt Hanneke nieuwe vrienden. Veel steun krijgt ze van de instructeur Michel. Langzaam groeien ze naar elkaar toe.

Dan komt het moment dat Hanneke voor de keuze staat om met Michel naar een ander deel van het land te trekken. Het valt haar moeilijk, maar welke keuze ze ook maakt, deze keer zal het haar eigen keuze zijn?
Nieuwste boek!
De vader van Luca
De vader van Luca
Lees verder over De vader van Luca »
Nieuws
Lezing Marknesse
05 februari 2020 - 19:45 uur tot 21:45 uur
Locatie: De Schutsluis te Marknesse

Woensdag 5 februari a.s. geef ik een lezing voor de christelijke vrouwenvereniging in Marknesse, in de kerk van de PKN aldaar, adres: Sluis 3.