Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Golfbrekers

Golfbrekers

Jaar uitgave
2013

ISBN
9789059778702

Serietitel
Spiegelserie

Nelleke Dalemans keert na het mislukken van haar huwelijk, en nadat er een einde is gekomen aan de vernederingen die zij in een nieuwe relatie heeft moeten ondergaan, berooid terug naar haar oude woonplaats. Hier hoopt ze haar leven weer op te pakken en het contact met haar dochtertjes te herstellen. Maar Lex, de vader van haar kinderen, steekt daar een stokje voor door te eisen dat Nelleke eerst aan haar problemen werkt. 

Op een landgoed komt ze - mede door deskundige hulp -  langzaam de gebeurtenissen van de afgelopen tijd te boven, maar is dat genoeg om haar dochtertjes het vertrouwen in hun moeder terug te geven?

Ondertussen heeft Clara, de moeder van Nelleke, heel andere dingen aan haar hoofd. De oudere broer van haar overleden man heeft jarenlang in Canada gewoond en keert als weduwnaar terug naar Nederland. Clara wil niets van hem weten, maar zwager Henk geeft het niet zomaar op en mét hem komen veel oude, pijnlijke herinneringen boven.

 

Zelfstandig te lezen vervolg op Schitterblauwe zeepbellen.

Nieuwste boek!
Eén vonk
Eén vonk
Lees verder over Eén vonk »
Nieuws
Nieuwe roman!
24 maart 2020
Locatie: Bij de boekhandel of via internet

Eén vonk is mijn laatst verschenen roman en het zelfstandig te lezen vervolg op Stil vuur.
Het geheim van Maria Slot blijft zelfs na haar dood als een donkere schaduw boven haar familieleden hangen.
Kleindochter Amanda is de enige die het geheim van Maria kent. Het zwijgen valt haar steeds zwaarder. Ze gaat op zoek naar het kind dat haar oma in de oorlog van een Duitse soldaat kreeg en dat ze onder dwang heeft afgestaan. Tegen alle verwachtingen in komt ze hem op het spoor.
Ze wil de belofte aan haar oma niet verbreken, maar haar nieuwsgierigheid wint het. Eén ontmoeting kan toch geen kwaad?