Volg Greetje van den Berg op
Volg Greetje van den Berg via TwitterVolg Greetje van den Berg via Facebook
Boeken
Golfbrekers

Golfbrekers

Jaar uitgave
2013

ISBN
9789059778702

Serietitel
Spiegelserie

Nelleke Dalemans keert na het mislukken van haar huwelijk, en nadat er een einde is gekomen aan de vernederingen die zij in een nieuwe relatie heeft moeten ondergaan, berooid terug naar haar oude woonplaats. Hier hoopt ze haar leven weer op te pakken en het contact met haar dochtertjes te herstellen. Maar Lex, de vader van haar kinderen, steekt daar een stokje voor door te eisen dat Nelleke eerst aan haar problemen werkt. 

Op een landgoed komt ze - mede door deskundige hulp -  langzaam de gebeurtenissen van de afgelopen tijd te boven, maar is dat genoeg om haar dochtertjes het vertrouwen in hun moeder terug te geven?

Ondertussen heeft Clara, de moeder van Nelleke, heel andere dingen aan haar hoofd. De oudere broer van haar overleden man heeft jarenlang in Canada gewoond en keert als weduwnaar terug naar Nederland. Clara wil niets van hem weten, maar zwager Henk geeft het niet zomaar op en mét hem komen veel oude, pijnlijke herinneringen boven.

 

Zelfstandig te lezen vervolg op Schitterblauwe zeepbellen.

Nieuwste boek!
De vader van Luca
De vader van Luca
Lees verder over De vader van Luca »
Nieuws
Lezing in Lelystad
05 januari 2020 - 15:00 uur tot 16:30 uur
Locatie: Woonzorgcentrum De Hoven te Lelystad

Op de eerste zondag in het nieuwe jaar, geef ik een lezing in Woonzorgcentrum De Hoven in Lelystad in het kader van Zondag Zindag.